У Рівному розпочалася сесія міської ради

Депутати уже увалили кілька рішень

У ці хвилиин у Рівнмоу триває сесія міської ради. У залі зареєструвався 31 міський обранець.

Депутати  уже встигрли створити комісію, яка вивчатиме питання реконструкції приміщення ринку в районі Боярки. Нагадаємо, до існуючої контрукції хочуть добудувати третій поверх і оновити будівлю. Втім мешканці Дубенської 44, переймаються, що через реконструкцію у них буде обмежено проїзд у двір. Депутати це питання вивчатимуть і без згоди мешканців дозвіл на проведення робіт - не даватимуть.

Ще одна комісія Рівнеради вивчатиме питання виділення квартири сім’ї  де нещодавно народилася трійня. Попри те, що подружжя дуже давно мешкає у Рівному, зареєстрованого місця проживання тут не мають.

Крім того, депутати уже проголосували про відведення землі на вулиці Чорновола у користування «Спецкомбінату». Це дасть змогу розширити кладовище у Новому Дворі. 

Нагадаємо, більшість питань у порядку денному - земельні. 

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень