У Рівному ремонтують кіоск з 40-річною історією (ФОТО)

Йдеться про споруду поблизу Свято-Воскресенського собору

У центрі Рівного, на вулиці Соборній, поблизу Свято-Воскресенського собору тривають ремонтні роботи. Старий кіоск, в якому продавали пресу й канцелярію, нині обнесений огорожею.

Нині цей кіоск облицьовують плиткою. Додали й оздоблення під дахом.
Прикметно, що «старожили» у Рівному називають його «Теремком». І ось буквально напередодні у спільноті Ровно/Рівне, Віктор Свиридюк виклав фото вирізки з газети, де є згадка про відкриття цього кіоску у вересні 1981 року. Там йдеться:

Новий кіоск «Союздруку», який з’явився у центрі Ровно, біля приміщення музею наукового атеїзму, відразу привернув до себе увагу. Це – справжній казковий Теремок.

З допису стає відомо, що кіоск спроектували в управлінні архітектури міста. А от виробництвом точки продажу газет займалися робітники навчально-виробничого підприємства УТОГ.

Настільки кардинальних змін кіоск зазнав чи не вперше з моменту свого відкриття. До слова, минуло вже 38 років. Працівники, які ремонтують приміщення, не змогли відповісти, чи зміниться цільове призначення торгової точки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень