У Рівному примусово знесуть пейнтбольне містечко

На березі Басівкутського водосховища

Пейнтбольний клуб «Отаман», що на Басовому куту, та чотири десятки гаражів знесуть у Рівному.

Поки вирішується питання про те, коли проводити демонтаж.

На останньому засіданні міськвиконкому було прийнято рішення про демонтаж так званих «черепашок» на вулицях Київській та Орлова. Ситуацію коментує начальник відділу генплану і розвитку міста управління містобудування та архітектури Андрій Юрков:

Будемо максимально швидко, в два етапи, зносити гаражі. ЦЕ вулиця Орлова, кілька гаражів на вулиці Макарова, на Київській та Буковинській. На це є відповідне рішення виконкому. Питання не лише в гаражах, а загалом у тимчасових спорудах, які не мають дозволів. Ми маємо дозволи на знесення пейнтбольного клубу «Отаман», що на березі Басівкутського озера. Власників ми повідомляли про демонтаж.

Зауважимо, що деякі гаражі, демонтовані перед капітальним ремонтом вулиці Макарова, досі перебувають на території тресту зеленого господарства. Власники «черепашок» не поспішають їх забирати.

Законно гаражі стоять лише в гаражних кооперативах Рівного.

Нагадаємо, торік у Рівному демонтували 31 гараж, а цього року вже 69. За попередніми підрахунками чинвоників в Рівному є не менше тисячі металевих гаражів, які встановлені самовільно.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень