У Рівному помер вчений і доцент НУВГП

Редакція висловлює співчуття рідним і близьким

Рівне зазнало чималої втрати. Передчасно пішов з життя доцент кафедри землеустрою, геодезії та геоінформатики НУВГП Леонід Корнілов.

Про це повідомляють на сайті університету водного господарства та природокористування.

Подаємо текст з Інтернет-сторінки університету:

Леонід Володимирович народився 25  жовтня 1947 року на Львівщині. Закінчив землевпорядний факультет Львівського сільськогосподарського інституту та отримав кваліфікацію інженер-землевпорядник.

Свою трудову діяльність на Рівненщині розпочав з 1972 року інженером у Рівненській філії НДП інституту «Укрземпроект» УААН, а з 1999 року займав посаду заступника директора з проєктної і наукової роботи філії НДПІ землеустрою УААН.

З 1994 року працював доцентом за сумісництвом кафедри геодезії та землевпорядкування Рівненського державного технічного університету. 

З 2002 року працював у нашому університеті на постійній основі. У цьому ж році захистив кандидатську дисертацію на тему: «Оптимізація розвитку територій в умовах реформування земельних відносин (на прикладі Рівненської області)».

У 2004 році присвоєно вчене звання доцента кафедри землеустрою, геодезії та геоінформатики НУВГП.

За сумлінну працю нагороджений Бронзовою медаллю Виставки досягнень народного господарства СРСР, грамотами Держкомзему України та Державної служби геодезії, картографії і кадастру України, почесними грамотами НУВГП, присвоєно звання «Почесний землевпорядник України».

Автор понад 50 наукових та навчально-методичних праць.

Світла пам'ять про Корнілова Леоніда Володимировича назавжди збережеться в серцях його колег і буде прикладом для багатьох поколінь.

Колективи кафедр та землевпорядна служба Рівненщини висловлюють глибоке співчуття його сім’ї та рідним.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: НУВГП
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень