У Рівному помер Олександр Волощук

Відомого Просвітянина поховають у середу

Після важкої і тривалої недуги сьогодні у Рівному помер відомий просвітянин та сподвижник української справи – Олександр Анатолійович Волощук.

Як сказано у преамбулі до останньої публікації Олександра Волощука на сайті «Поліська Січ»

Олександр Волощук відома людина на Рівненщині: рухівець, активіст «Просвіти», борець за незалежність України. Він одним із перших у своїй оганізації, де працював, домігся переведення ділової документацію з російської на українську мову. Публікував у пресі матеріали, у яких піднімав із забуття забуття національних героїв, вояків УПА. Останнім часом важка недуга прикувала Олександра Анатолійовича до постелі. Але незважаючи на це, він не втрачає сили духу, ділиться спогадами зі свого непростого життя. Один із них, який врізався йому у пам’ять ще в чотирирічному віці, пропоную вашій увазі.

Спогади Олександра Волощука про засновника УПА Тараса Бульбу-Боровця  можна прочитати тут. А загалом з під пера Олександра Анатолійовича Волощука за період з кінця 80-х років вийшли сотні друкованих матеріалів, нарисів та статей – історичного, культурологічного, суспільно-політичного, просвітницького, та релігійного спрямування.

Похорони Олександра Волощука пройдуть у середу.

Усіх, хто хотів би допомогти родині спочилого матеріально, просять звертатися до «Просвіти» у Народному Домі (вул. С. Петлюри, 1).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень