У Рівному під ковідних хворих перепрофілюють міську дитячу лікарню (ВІДЕО)

Ймовірно, повністю

Міську дитячу лікарню Рівного, що на вул. Чорновола, перепрофілюють під хворих із коронавірусом.

Кількість інфікованих постійно збільшується, тож наявних місць у лікарнях обласного центру – недостатньо, повідомив міський голова Володимир Хомко:

Ми маємо приблизно ще резерв – до 50 осіб. Тому переводимо під потреби хворих з коронавірусом і дитячу міську лікарню. Це дозволить нам протриматися ще якийсь час. Але що далі робити, ніхто не знає – ні на рівні міста, ні області, ні на рівні України. Місця для хворих практично вичерпуються. Мабуть, доведеться переводити всю лікарню повністю під ковід. Залишається відкритим питання, де лікувати звичайних хворих.

Також очільник Рівного наголосив на тому, що в Україні є проблема із забезпеченням хворих киснем. Каже, в країні його просто немає.

Більше про це - у відео "7 днів":

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень