У Рівному перенесли проблемний пішохідний перехід (ФОТО)

У Рівному перенесли проблемний пішохідний перехід.

Йдеться про «зебру» на вулиці Відінська, поблизу кільця що веде на Мототрек.

Раніше пішохідний перехід тут розташовувався на зупинці громадського транспорту, втім після відповідного припису патрульної поліції цей перехід перенесли.  

Як облаштували новий нерегульований пішохідний перехід повідомив заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк:

Там немає острівка безпеки, натомість є острівок, який направляє рух автомобілів. В зв’язку з тим, що пішохідний перехід раніше був на зупинці, то за вимогою поліції, він був зміщений. А для людей з обмеженими можливостями, зокрема тих, які погано бачать, ми вкладаємо на цьому переході тактильну плитку. Цей перехід тепер ще й освітлюватиметься належним чином.

Скільки коштували ці роботи місту Володимир Лапюк не підраховував, лише зауважив, що цей перехід робили у комплексі із іншими на вулиці Відінській.

На облаштування семи пішохідних переходів на вулиці Відінській

витратять близько 560 тисяч гривень,

додав чиновник.

Фото зі сторінки Рівненського міського ШЕУ у facebook

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень