У Рівному пасажири дякують тролейбусникам

За турботу

Пишуть про це у соцмережі Фейсбук. В основному це мами, які їздять у тролейбусах з дітьми у візочках. Ми зібрали їхні коментарі:

Лена Курсик Инициатор дискуссий · 12 січня о 18:29 ... один приємний випадок мене здивував і я вирішила написати про це. Історія про те, як я їхала в тролейбусі з візочком. Під'їхав тролейбус блакитного кольору під номером 11 на зупинку біля "Вопака", що на Київській. Тролейбус - з низькопідлогових, з цих новіших. І я бачу, що я всеодно не можу заїхати візочком, треба піднімати. І тут прийшла мені на допомогу кондуктор, коли всі просто спостерігали. Підійшла до мене по розрахунок і питає, де я буду виходити, щоб сказати водію, щоб ближче під'їхав до бордюра. Під'їхавши до пункту призначення мого, я здивавувалась, як водій настільки близько під'їхав до бордюра, що я виїхала візочком без проблем, хоча біля бордюра, як хто бачив, погано прибраний сніг. Тому хочу подякувати кондуктору і водію тролейбуса №189 за повагу до своїх пасажирів. На жаль, номерів не сфоткала))))

Альона Клімук Сама постійно їжджу 11-м тролейбусом, і постійно піднімаю візочок. На мою думку, водій повинен, а не просити, щоб під'їжав до бордюрів ближче. А щодо кондукторів, то і, справді, всі хороші. Одного разу, коли ще була на 9-му місяці вагітності, заходжу в тролейбус, а в пасажирів, як завжди, морда - кірпічом: всі сидять (зауважу, не пенсіонери сиділи!). І тут підходить кондуктор і каже: "Ану ходіть я вас посаджу!" Я сказала, що через 2 зупинки виходжу, не потрібно і в відповідь почула: "Ну, тоді добре тримайтеся за поручню". От досі пам'ятаю, як мені тоді приємно було.

Oksana Soroka В новеньких тролейбусах всі кондуктори допомагають з візками. А в маршрутках навіть бабусям з сумками допомагали водії.

Виктория Дмитренко І мені попалась така кондукторша. Я їхала на Північний. Вона мене посадила. Запитала, де я виходжу, і попросила одного з пасажирів допомогти мені винести візочок. Я так приємно вражена вийшла, що хотілось про це розповісти усім.

Тетяна Герасимчук У м.Рівне майже всі кондуктори тролейбусів - ввічливі. Це, мабуть, дисципліна на підприємстві: набирають людей, які цінують свою роботу. Дякуємо вам.

Oksana Brant Ооо, теж моя тема. Чудово, що допомагають. В мене теж кондукторша допомагала виносити і зносити візок (високі такі траліки на середні двері заїзд). І часто сідаю на кінцевій 11-ки. То там волій, як бачить, що стоїш з візком, то сам під'їжджає ближче.

Nadysha Navoznyak я, правда, дуже рідко на тролейбусі десь їду, але порівняно як колись їздила, то зараз ввічливіші стали. Чи просто так я попала. Вирішила під'їхати з донечкою, а дрібних грошей не було. То кондуктор дала квиток і грошей не взяла, бо здачі не було. Вічливо відповіла, що здачі нема, тримайте квиточок, приємної дороги, і попросила хлопчину встати, щоб я з дитиною сіла. Ну, звісно, мене совість почала мучити. І я по кишенях нашкребла копійками на проїзд. Але сам факт вічливості, нормального тону і розуміння мене здивував в наш час. Це також був з нових тролейбусів, тільки 7-й номер. Водій гарно їхав і до бровок під'їжджав, акуратний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень