Найкращих серед понад сотні «людей в білому» обрали у Рівному

Відбувся відкритий чемпіонат області з кіокушинкай карате унія України

Змагання проходили у два етапи. У перший день засідала мандатна комісія та відбувся суддівський семінар на базі центрального доджо «Kazoku» Рівненської обласної федерації кіокушинкай карате унія України.

У самому ж чемпіонаті взяло участь 175 спортсменів з Рівненської, Івано-Франківської, Закарпатської, Волинської та Київської областей. Змагалися вони за перемоги у 33 вікових та вагових категоріях.

- Було багато учасників. Від новачків - до членів національної збірної. Цей турнір для нас дуже важливий. Попереду нас чекають чемпіонати України, міжнародні турніри та чемпіонат Європи в Угорщині. На чемпіонаті були дуже запеклі поєдинки. Чимало їх закінчилося з результатом «іппон» - чиста перемога. Результатами задоволені, — прокоментував подію керівник РОФККУУ Євгеній Вєтров.

Перші місця здобули:

учні семпая (семпай - це японський термін, яким називають людину, у якої більше досвіду в тій чи іншій області) Євгенія Вєтрова — Максим Юркевич, Марко Атрошенко, Едуард Ходоковський, Данило Хаврук, Назар Поліщук, Влад Горбатовський, Назар Горбатовський, Нікіта Самчук, Павло Петрина, Ілля Горшков, Марк Васільєв, Ілля Мельничук, Анастасія Симончук, Лілія Наумова;

учні семпая Олександра Данилюка — Софія Бортник;

учні семпая Юрія Кайзера — Юрій Кондрась, Кирил Процюк, Олександр Ковальчук, Майя Росіцька, Христина Мельник;

учні семпая Наталії Лелях — Анна Смаль.

Окрім цього, відзначили Анастасію Симончук кубком «За кращу техніку» та Данила Кирильчука «За кращу дострокову перемогу».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень