У Рівному обгорів дідусь (ФОТО)

У його будинку була пожежа

31 серпня о 08:32 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку, за адресою: м. Рівне, вул. Т. Бриж, 24.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що горить цегляний житловий будинок.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Під час розвідки було виявленого непритомного власника оселі 1937 року народження та передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Вже о 09:10 пожежу було локалізовано, а о 10:00 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено: перекриття по всій площі кухні 10 м. кв., кухонні меблі, речі домашнього вжитку та пошкоджено газову плиту, оздоблення стін, вікна, двері.

До ліквідації пожежі було залучено чотири спецтехніки ДСНС та сімнадцять чоловік особового складу.

Потерпілого негайно було госпіталізовано в опіковий центр Рівненської обласної клінічної лікарні з діагнозом термічні опіки голови, тулуба, верхніх кінцівок ІІ-ІІІ ст., опіки дихальних шляхів ІІ ст. та отруєння продуктами горіння.

Наразі причина  виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Пожежа
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень