У Рівному нещеплених школярів досі допускають до навчання

Попри попередні заяви адміністрації школи

Через спалах інфекції, який тиждень тому зареєстрували у 27-ій школі, адміністрація закладу заявляла, що з понеділка не допускатиме до занять невакцинованих учнів. Проте, за словами директора навчального закладу Богдана Харіва, нещеплені від кору діти безперешкодно відвідують уроки:

Пускаємо ми всіх у школу. В нас уже на сьогодні більше ніж 90% щеплених. До кінця наступного тижня буде 96-97%. А з цими батьками, яких там декілька лишиться, будемо вести бесіду.

У той час начальник міського управління освіти і науки Василь Харковець наголосив, що дітей, які не зробили щеплення, до занять допускати не можна:

Є Закон України «Про інфекційні хвороби» ст. 15. Також є лист двох міністрів – охорони здоров’я й освіти, в якому йдеться, що дітей, які не щеплені, через спалах кору допускати у школу не можна.

До слова, минулого тижня на Рівненщині зафіксували рекордну кількість хворих на кір – майже 200 осіб. Близько половини з них госпіталізували. Причому більшість інфікованих – саме діти.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень