У Рівному нагородили спортсменів, які відзначилися на міжнародних аренах

Вони разом з тренерами отримали грошові винагороди

Рівненські спортсмени та їх тренери отримали грошові сертифікати за призові місця на чемпіонатах світу та Європи. Змагання відбувалися у таких видах спорту, як паралімпійське дзюдо, веслування на байдарках і каное. Чемпіонати відбувалися у США, Італії та Румунії впродовж липня-серпня.

Винагороди вручали в.о. голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко та голова облради Олександр Данильчук.

Ваші перемоги прославляють Україну та, зокрема, Рівненщину на міжнародних аренах. Завдяки вашій наполегливій праці збірна України впевнено виборола перше загальнокомандне місце у змаганнях. Але попереду – велика робота. Адже чемпіонат світу став рейтинговим у відборі для участі у літніх Паралімпійських іграх 2020 у Токіо, - зазначив Ігор Тимошенко.

Так, грошові сертифікати отримали Никита Омельчук, Давид Хорава, Олександр Назаренко, Олександр Помінов, Юлія Галінська, Ірина Гусєва, Анастасія Гарник, Людмила Логацька та Андрій Шкарнега.

Готували спортсменів до змагань заслужені тренери України Михайло Романкевич, Ірина Качковська, тренер Іван Іваницький та Олександр Максимчук.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень