У Рівному нагородили пивзавод, газету, лісгоспи та агропідприємства (ФОТО)

Та ще десятки підприємств

У Рівненській ОДА нагородили кращих платників податків області. В одинадцяти номінаціях нагороджували аграрні підприємства, будівельні, торгівельні, сфери послуг, ЗМІ.

Крім того, цього року в Рівненській області найкращих визначали серед юридичних і фізичних осіб, які сплатили найбільшу кількість податків на одного працюючого.

Голова обласного відділення асоціації платників податків України Маріян Года каже, що спеціальна комісія шістьох претендентів обрала на всеукраїнський конкурс.

За підсумками роботи комісії ми визначили 32-ох переможців, 6 з них стали номінантами для другого туру всеукраїнського рейтингу платників податків, який відбудеться у Києві.Торік у нас було 11 номінантів. Четверо з них стали переможцями всеукраїнського рейтингу – троє мали перше місце й один друге.

Найсумлінніше сплачують податки низка аграрних підприємств, пивзавод «Рівень», «Реноме Смарт», «РІВНЕСТАНДРАТ МЕТРОЛОГІЯ», лісгоспи, будівельні комбінати, газета «Сарненські новини» та десятки інших.

Усіх ви можете переглянути тут.

Заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко відзначила, що з початку року бюджети – обласний, районні, міські та об’єднаних громад – зросли на 24 % у порівнянні з торішнім аналогічним періодом. Це означає, що бізнесмени краще та ефективніше сплачують податки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень