У Рівному на місяць продовжили карантин. Та що таки дозволили (ОФІЦІЙНО)

Обмеження діятимуть до 22 червня

Сьогодні відбулося засідання комісії з надзвичайних ситуацій, де й ухвалили відповідне рішення. Сайт Радіо Трек уже повідомляв, що Перевірятимуть заклади торгівлі та прибиратимуть МАФи. 

Серед іншого, начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Рівнеради Микола Прокопчук повідомляє: 

Відповідно до рішення позачергового засідання комісії ТЕБ та НС від 21 травня (протокол № 22) у Рівному продовжено дію обмежувальних карантинних заходів до 22 червня 2020 року.

Не переходити до чергового етапу пом’якшення карантинних заходів в місті Рівному у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID – 19. 

Тобто, про відновлення приміських маршрутів, міжобласних перевезень, повноцінний запуск міського транспорту та відкриття дитсадків у Рівному – не йдеться.

Управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування, управління Держпродспоживслужби та управління патрульної поліції мають забезпечити щоденну перевірку дотримання санітарних та протиепідемічних заходів у закладах торгівлі та на ринках міста Рівного.

Управління патрульної поліції також має не допускати торгівлю поза межами ринків.

 

Крім того у Рівному організують роботу щодо знесення всіх тимчасових споруд та МАФів на перехресті вулиць Сагайдачного та Шевченка біля ТзОВ «Рівненський ринок».

ТРЦ «Екватор» надали дозвіл на спецперевезення (з обов’язковим дотриманням протиепідемічних заходів) мешканців мікрорайону «Північний» та району поблизу автовокзалу на вул. Київській автобусами за маршрутами:

«Екватор-Коновальця»;

 

«Екватор-Автовокзал».

Це питання компанія ще має погодити з патрульною поліцією та міським управлінням Держпродспоживслужби.

[media=182601] [media=182600]

Зауважимо, що попри продовження карантину, п'ятьом маршруткам у Рівному дозволили відновити рух.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень