У Рівному кілька пар одружилися в присутності Хомка та заступника міністра (ФОТО)

Сьогодні у Рівненському ДРАЦСі на реєстраціях шлюбу були міський голова Рівного та заступниця міністра юстиції. Іванна Смачило та Володимир Хомко вітали молодят і подарували кільком парам квитки на концерт.

Очільник Рівного розповів, як опинився на сьогоднішніх урочистостях:

Історія така – подзвонила Іванна Василівна, сказала, що міністерство юстиції планує таку річ. Чи не хочу я приєднатись? З задоволенням! Процедура надзвичайно приємна.

 

Залишиться гарна пам’ять. Побажав, щоб була щаслива сім’я, щоб були чудові діти. З цього й складається Україна – з гарних, красивих, здорових людей.

Нагадуємо, що в п’яти ДРАЦСах області діє акція «Кохання без меж». Охочі одружитися можуть подати заявку на реєстрацію сьогодні з 8 ранку до опівночі.

Ще до обіду в межах акції в області подали заявки більше семи десятків пар. Окрім того, 8 пар одружилися у межах акції "Шлюб за добу". Свої заявки вони подавали напередодні.

Між тим, за словами начальника управління юстиції Оксани Сальчук, торік на День закоханих охочих одружитись було вдвічі більше.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень