У Рівному є чоловіки, які виконують усі бажання жінок

І роблять це вже не день чи місяць, а впродовж 17 років!

Мова йде про майстрів Домової служби, які вже 17 років з дня в день, без вихідних працюють над вирішенням ваших побутових проблем. Щоб кожна господиня була задоволена справною побутовою технікою, краном, який не протікає чи, як годинник працюючим бойлером.

Колись давно в оселях рівнян жили хранителі дому - домовики, які оберігали їх побут, допомагали… З часом, коли хати замінили багатоповерхівками, печі змінилися на центральне опалення, а стайні стали усім відомими гаражами, то домовики подумали, що їх допомога вже не потрібна. Вони розбрелися по світу, - зауважує в казці про створення Домової служби ідеолог Валерій Гусак. – Трудолюбиві домовики блукали по світу і зрозуміли, що прагнуть і далі служити людям.  Так і зародилася ідея організації майстрів, які б допомагали у господарстві. Вже 17 років хороші домовики називаються майстрами Домової служби.

І справді ледь не щодня господині стикаються з тим, що треба полагодити той чи інший прилад, підключити його, провести діагностику. А скільки всього цікавого дізнається з соціальних мереж, коли дитина сіла на дверці духовки і зламала їх, чи як малюки засипали в каналізацію круп та фасолі і вона забилася.

Навколо нас багато крихкого, того, що зроблено руками людини. А все,що зроблено руками людини, має здатність ламатися. І тут на допомогу приходять ті, хто готові здійснити усі бажання жінок. Адже слова клієнта є їх
головним законом!

Не терпіть, коли у ванній капає кран, мерехтить світло чи звалилися двері з навісів. Це все створює ваш побут, вашу якість життя. А всі ми прагнемо, щоб вона була на найвищому рівні. То ж за одним номером телефону в Домовій службі ви можете викликати майстрів всіх напрямків:
• електрик
• сантехнік
• столяр
• вантажники
• вантажні перевезення
• зварювальні роботи
• ремонт побутової техніки
• прибирання квартир, будинків
• чищення меблів та килимів та ще багато інших послуг просто необхідних у господарстві.

Важливо не тільки вміти робити самому виконати ту чи іншу роботу, а знати, що є сервіс який допомагає будь-яких побутових ситуаціях. А в Домовій службі це роблять з гарантією, швидко, якісно та з інноваційними підходами й якісними матеріалами.

А з нагоди 17-ї річниці Домова служба дарує рівнянам, підписникам Домової служби у соціальних мережах 17 подарунків. Мова йде про можливість отримання послуги від Домової служби за ціною 2002 року, що складає 8 гривень.

Половина подарунків вже розіграна, але у вас ще є можливість стати щасливими переможцями. Стежте за виграшними постави на сторінках ДС у фейсбук та інстаграм та замовляйте  послуги кращих майстрів твого міста за телефоном 0800507525.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень