У Рівному готують вечерю з "вампірами"

Так у Рівненському зоопарку планують відзначити Міжнародну ніч кажанів

Цими вихідними Рівненський зоопарк запрошує на незвичну подію - нічну, показову годівлю кажанів. Дійство приурочене до Міжнародного дня кажанів. Крім того, рівнянам та гостям міста запропонують екскурсію нічним зоопарком та зоо-квест. Організатори дійства вітають тематичну атрибутику, та закликають прихопити із собою ліхтарики. 

Ніч кажанів у зоопарку триватиме цієї суботи 19 вересня з 20-00 до 22-00 години. 

Довідка: Міднародна ніч кажанів - одне з самих незвичайних природоохоронних свят. Головна його мета — привернути увагу громадськості до проблем рукокрилих та їх охорони, а також розвінчати міфи про летючих мишей, перед якими багато людей відчувають невиправданий забобонний страх, вважаючи їх вампірами. Існує Міжнародна угода про охорону кажанів, підписана низкою країн. Саме свято кажанів зародилося в Європі. У ці дні в багатьох європейських країнах проводяться лекції, виставки, семінари, присвячені охороні цих тварин, а в святкову ніч організовуються екскурсії, під час яких можна побачити потайливих тваринок. У лісах розвішуються спеціальні будиночки-дуплянки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень