У Рівному готують вечерю з "вампірами"

Так у Рівненському зоопарку планують відзначити Міжнародну ніч кажанів

Цими вихідними Рівненський зоопарк запрошує на незвичну подію - нічну, показову годівлю кажанів. Дійство приурочене до Міжнародного дня кажанів. Крім того, рівнянам та гостям міста запропонують екскурсію нічним зоопарком та зоо-квест. Організатори дійства вітають тематичну атрибутику, та закликають прихопити із собою ліхтарики. 

Ніч кажанів у зоопарку триватиме цієї суботи 19 вересня з 20-00 до 22-00 години. 

Довідка: Міднародна ніч кажанів - одне з самих незвичайних природоохоронних свят. Головна його мета — привернути увагу громадськості до проблем рукокрилих та їх охорони, а також розвінчати міфи про летючих мишей, перед якими багато людей відчувають невиправданий забобонний страх, вважаючи їх вампірами. Існує Міжнародна угода про охорону кажанів, підписана низкою країн. Саме свято кажанів зародилося в Європі. У ці дні в багатьох європейських країнах проводяться лекції, виставки, семінари, присвячені охороні цих тварин, а в святкову ніч організовуються екскурсії, під час яких можна побачити потайливих тваринок. У лісах розвішуються спеціальні будиночки-дуплянки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень