У Рівному відкриють "Дім юстиції"

Новий центр надання адміністаративних послуг запрацює у колишньому будинку "Просвіти"

До кінця 2015 року в Рівному поруч з приміщенням ОДА запрацює новий Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). За основу проекту цього центру взяли грузинський «Дім юстиції» та німецькі центри адмінпослуг.

Наразі тривають роботи з реконструкції фасаду майбутнього центру та облаштування приміщень для прийому громадян.

Як повідомляють із Рівненської ОДА, реконструкція та відкриття ЦНАПу покликане значно зменшити вплив чиновників на прийняття рішень по видачі тих чи інших документів, ліквідуючи корупційну складову в цьому процесі.

Я на власні очі бачив, як працюють такі центри в Грузії та Європі. Тож запропонував міській владі спільно з нами відкрити в обласному центрі такий міськ-обласний центр надання послуг. Він буде принципово іншим, аніж існуючий зараз. Адже за основу ми беремо проекти європейських центрів, - зазначив голова ОДА Віталій Чугунніков.

Очікується, що новий ЦНАП надаватиме до 200 видів адміністративних послуг та щоденно обслуговуватиме близько тисячі відвідувачів. Окрім цього, відвідувачу центру не потрібно буде витрачати час на «ходіння по кабінетах», адже в центрі функціонуватиме сучасна система електронного керування чергою.

В існуючому міському центрі надання адмпослуг відзначають, що більшість мешканців Рівного та області схвально відгукуються про роботу таких центрів. 

За словами директора міського ЦНАПу, загальна вартість цього центру склала майже 6 мільйонів гривень. З них майже 700 тисяч виділила Рівненська міська рада, решту - більше 5 мільйонів гривень - вдалося залучити з фонду регіонального розвитку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень