У Рівному готують більш жорсткі правила щодо встановлення гаражів

А тим часом вирішили знести ще близько 40 з них, які встановлені нелегально

Це гаражі біля будинків на вулиці Коновальця, 14, Павлюченка, 18, Млинівській, 33, Студентській, 7, а також тимчасові споруди на вулиці Чорновола в районі пляжу озера Басів Кут. Рішення про їх знесення прийняв міськвиконком.

Окрім цього, міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв запровадити більш жорсткі правила встановлення гаражів:

Ми раніше давали без будь-яких документів тимчасові дозволи на встановлення гаражів без землі. Зараз це незаконно. Тому зараз мій заступник Віталій Герман розробляє нові правила. Ми можемо у таких випадках давати такі дозволи, але з виділенням землі.

 

Справа в тому, що зазвичай люди дуже проти, щоб у дворах ставили гаражі. І це - справедливо. Бо територія – спільна і чому один має ставити гараж, інший – ні.

Також Володимир Хомко повідомив, що до нього звернулися власники незаконно встановлених гаражів біля будинку на вулиці Млинівській, 39, бо тепер, коли їхні споруди потрапили під знесення, хочуть створити гаражний кооператив. Але міський голова їм поблажок не обіцяє. Каже, що в тому місці влаштують стоянку для авто для всіх мешканців того району.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень