У Рівному чоловік побив жінку до смерті (ФОТО)

Співмешканець завдав щонайменше п`ять ударів в обличчя

Під час обіду між парою виник конфлікт, у ході якого чоловік кілька разів ударив співмешканку в обличчя. Від отриманих травм жінка опівночі померла, - повідомляють правоохоронці:

 

- 51-річний чоловік та його 53-річна співмешканка проживали удвох, ніде не працювали та зловживали спиртними напоями. Такий насичений алкоголем час продовжувався кілька днів. Тож учора, 17 червня, коли чоловік до обіду захотів чергову дозу, між парою виникла сварка, під час якої той почав бити жінку. Як пояснить згодом правоохоронцям, вдарив в обличчя не менше п’яти разів. Від отриманих ударів рівнянка впала та вдарилася головою об підлогу. На цьому конфлікт вичерпався і обоє пішли по своїх кімнатах.

 

Прокинувшись близько одинадцятої вечора, господар зайшов до дружини у кімнату, однак та не відгукувалась. Тож чоловік викликав швидку медичну допомогу, лікарі якої лише констатували смерть потерпілої.

Слідчо-оперативній групі, яка одразу прибула за викликом медиків, чоловік не зізнався у скоєному та стверджував, що він спав і не знає що трапилося.

Відповідно до лікарського свідоцтва стало відомо, що жінка померла унаслідок набряку, набухання та компресії головного мозку, внутрішньочерепного крововиливу. Тож зловмиснику нічого не залишалося, як розповісти про все поліцейським.

Відомо, що рівнянин вже тричі притягувався до адміністративної відповідальності. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень