У Рівному через самобуд проведуть виїзне засідання суду

Виїхати судді доведеться на вулицю Пересопницьку, 3

Біла прибудова - це і є скандальний самобуд

Це будівля, яка розташована на розі з вулицею Симона Петлюри біля погруддя Петлюрі. І до неї здійснили незаконну прибудову. 

Про це повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко:

Там буде виїзне засідання суду. Там прямо суддя буде виїжджати і дивитися. Бо той чоловік, який зробив приліпку, тепер стверджує, що то - не приліпка, а навіс. Ну почекайте, що в мене очей нема чи що? Який же то навіс? Взяв зайняв чужу територію і каже, що то - навіс. Приліпив таке одоробло до будинку, зіпсував фасад будинку і каже, що то навіс.

Самобуд, який його власник називає навісом

За словами міського голови, така ситуація із самобудами в Україні можлива через недосконале законодавство. Адже Володимир Хомко має родичів у США  і там, каже, ввечері б знесли самобуд, а на ранок самовільному забудовнику прислали б за це поштою рахунок, і якби він не заплатив протягом трьох днів, то штраф би суттєво зріс. І там міський голова, за словами Володимира Хомка, не ходить по судах, щоб знести самобуди.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень