У Рівному будують унікальний скеледром

Він матиме 10 трас різної складності, а до кінця року у місті ще й влаштують чемпіонат України зі скелелазання

Рівняни матимуть екстремальні розваги, які за розмірами іще не мають аналогів в Україні. Як розповів нам інвестор та директор мотузкового парку розваг «Тарзан» Олександр Петров, 15-метровий скеледром уже почали будувати у парку Хіміків. Родзинкою скеледрому стане його зовнішній вигляд, говорить Олександр Петров:

Це буде не просто стіна, а скеледром у вигляді великої голови такого казкового героя, козака, як ми його називаємо. Цей скеледром буде для дітей віком від 3 років і до спортсменів високої категорії. Він матиме автоматичну страховку, американську, яка дозволятиме безпечно долати цю дистанцію. Там буде приблизно 10 трас різної складності, від початківців до спортсменів. Проект уже на виході, через тиждень почнеться монтаж, - каже Олександр Петров.  

На сьогодні на місці майбутнього скеледрому уже завершено роботи щодо будівництва фундаменту. Монтаж конструкції, через її розміри займе ще близько двох місяців. За словами Олександра Петрова – на День Незалежності скеледром швидше за все вже працюватиме. Крім того, за задумом ініціаторів, до кінця цього року у Рівному проведуть ще й Чемпіонат України зі скелелазання. 

Цікаво, що мотузковому парку уже пропонували продати цей проект для облаштування скеледрому у Харкові, проте патріоти рідного міста відмовили їм і переконали, що перший грандіозний проект з’явиться в Україні саме у Рівному.

Точної вартості реалізації проекту Олександр Петров не озвучив, зазначивши що у кошторис у 50 тис. у.о. уже не вкладаються. Перед введенням скеледрому в експлуатацію експерти тестуватимуть його на безпечність.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень