У Рівному будуватимуть пожежну частину та житловий будинок в одному приміщенні (ФОТО)

Та ще один центр

У Рівному будують нове пожежне депо. П’ятиповерхова споруда на вулиці Князя Романа навпроти «Рівнеобленерго» стоїть недобудованою ще з 90-х.

Тоді її таки передали на баланс управління рятувальників, але будівництво недофінансували. Нині керівництво ДСНС України передбачило на  добудову та реконструкцію приміщення понад 13 мільйонів гривень.

Ще кілька мільйонів має додати обласний і міський бюджети, розповідає голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

ОДА підготувала зміни до обласної програми по запобіганню виникнення пожеж. І в цих змінах передбачене виділення з обласного бюджету суми близько трьох мільйонів гривень. Ще 2 - 2,5 млн гривень виділить міський бюджет.

Олексій Муляренко сподівається, що будівельні роботи вдасться завершити до кінця цього року. Окрім пожежного депо у приміщенні працюватиме Центр управління надзвичайних ситуацій, розповідає керівник ДСНС Рівненщини Сергій Крук:

Тут буде пожежна частина, і це буде житло для рятувальників області.

Для працівників системи МВС. Таким чином об'єкт в себе включатиме пожежне депо, яке реагуватиме на виклики міста, району та густозаселеного мікрорайну Північний, а також Центр управління надзвичаних ситуацій.

Вкрай необхідний центр, який координуватиме роботу служб цивільного захисту області у разі виникнення загроз на території області та міста.

Квартири розташують на третьому, четвертому та п’ятому поверхах. Це переважно однокімнатні квартири і кілька двокімнатних.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень