У Рівному буде новий храм. Під будівництво вже заклали капсулу (11 ФОТО)

Його назвуть на честь преподобного Серафима Саровського

Закладення капсули відбулося у Рівному на вул. Дачній учора, 15 січня, - у день пам'яті Серафима Саровського.

В урочистостях взяли участь митрополит Рівненський і Острозький Варфоломій, єпископ Дубенський Пимен, духовенство та віряни. Про це повідомляють у фейсбук-спільноті «РІВНЕ. Голос Церкви».

[media=213757][media=213756]

Ми сьогодні відчуваємо особливе піднесення, – сказала в коментарі прихожанка приходу на честь Серафима Саровського Ксенія Ковальчук. – Така подія – це яскравий приклад того, що волю Божу не змінити. Ми хотіли свою Церкву, нам заважали, але Господь нас не залишає.

Перед закладанням капсули Божественну літургію звершили у тимчасовій церкві, яку звели тут рік тому – після пікетів проти зведення нового храму.

[media=213753][media=213752]

Нині ж настоятель храму протоієрей Ігор Мельничук каже, що хоче навіть подякувати людям, які влаштували пікет під парканом цього будівництва:

Після нього я відчув своїх прихожан по-особливому – ми стали одним цілим, ми тепер згуртовані, дружні в молитві і не тільки, – наголосив священнослжитель.

[media=213750][media=213751]

Нагадаємо, що пікет проти будівництва нового храму УПЦ по вул. Дачній у Рівному радикал-націоналісти влаштували 4 вересня 2019 року.

[media=213749][media=213748][media=213747]

Усі фото – РІВНЕ. Голос Церкви

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень