У Рівному буде «Гуляйгород»

Гурт представляє новий музичний етно-електро проект «Гуляйгород GG»

Гурт «Гуляйгород» представляє новий музичний етно-електро проект «Гуляйгород GG». Презентація проекту відбудеться в рамках промо-туру містами України в підтримку нового альбому, що триватиме з 25 листопада до 15 грудня 2015 року.

Новий проект «Гуляйгород GG» — це поєднання традиційної манери багатоголосного співу та народних інструментальних награвань із сучасною електронною музикою, зокрема й у DJ-версії. Його назва «GG» утілює колективний образ великих пращурів українців (Great Grandmothers (fathers)), які крізь століття донесли нащадкам традиційну музичну культуру в первинному вигляді. Саме життєдайна сила народної пісні стала головним імпульсом для створення нових композицій. Через синтез унікального українського етнічного мелосу й найсучасніших стильових музичних тенденцій ці композиції покликані пробудити живий інтерес до питомо української культури.

У концертній програмі представлено пісенний репертуар, який об’єднав лірику, гумор, протестні настрої, соціальну тематику й запальні танці. Окрім співу, наживо звучатимуть акустичні традиційні цимбали, зурна, сопілка, скрипка, бубон та бас у поєднанні із сучасними електронними семплами, створюючи особливий колорит звучання. Прем’єра окремих музичних композицій нового проекту «Гуляйгород GG» уже відбулася на цьогорічному етно-фестивалі «Країна мрій» (Київ).

Концерт відбудеться у Рівному 26 листопада 2015 року в нічному клубі «Магнат», початок о 19.00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень