У Рівному більше півтори тисячі учасників АТО отримають землю

Усього охочих в області - понад дві з половиною тисячі

На Рівненщині 2665 учасникам АТО надано дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 392,2 гектари.

"Як повідомили в ГУ Держгеокадастру в Рівненській області, учасники АТО планують використовувати землю під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд 1613 ділянок площею 161,5 гектарів, для ведення садівництва 845 ділянок площею 88,9 гектарів і 207 земельних ділянок площею 141,8 гектарів – для ведення особистого селянського господарства", - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Усього із заявами про отримання земельної ділянки до територіальних органів землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування області звернулися 5131 захисників Батьківщини.

Найбільше бажання отримати земельні ділянки учасники АТО виявили у Рівному – 1525, Рівненському – 942, Здолбунівському – 407 та 365 у Костопільському районах.

Усі клопотання учасників АТО розглядаються у стислі терміни в першочерговому порядку.

Довідка

Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень