У Рівному бачили російські вагони з вугіллям (ФОТО)

На залізничній станції

Це було у вівторок, 21 травня, в обідню пору. Фото вагонів зі своїм коментарем виклав у Фейсбуку Ярослав Ковальчук:

Ярослав Ковальчук  21 травня о 20:59 Сьогодні в обідню пору став свідком великого ешелону вагонів з вугіллям, які прослідували через станцію Рівне.

 

Найцікавіше, що усі ці вагони належать державі агресору - Росії. РЖД - розшифровується, як "российские железные дороги". Приписка вагонів - Якиманская набережная, Москва, Россия.

 

Це - усім, які кажуть і лякають, що за правління Президента В.Зеленського прийде повернення "руского міра". За влади, яка відходить, торгівля з державою- агресором тільки процвітала..

Прес-секретар Львівської залізниці Андрій Везденко пояснив:

Кілька вагонів із маркуванням російських транспортних компаній, які громадяни зафіксували на станції Рівне, у складі вантажного поїзда прямували транзитом через територію України та через прикордонний залізничний перехід на станції Ізов були передані для подальшого транспортування вантажоотримувачу на території республіки Польща.

За словами Андрія Везденка, через Україну транзитом перевозять значну частину вантажів з інших держав. Тож це могли бути вагони з Росії, Казахстану, Китаю тощо. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень