У Рівному адаптували книги для незрячих людей

Їх можна буде слухати

Незрячим людям створили спеціальний адаптований ресурс «Аудіобібліотека» з озвученими книгами. 

На сайті незрячі рівняни або люди з порушенням зору можуть слухати твори авторів Рівненщини, підручники, книги в Daisy форматі, аудіоекскурсії середмістям Рівного, аудіопідкасти. Також озвучена версія випусків інформаційного бюлетеня для людей з інвалідністю Інва.net. На сайті можна змінити колір, розмір шрифту, а також зменшити чи збільшити міжрядкові інтервали.

Сайт у Рівному презентують у вівторок, 17 грудня. Презентація відбудеться в обласній універсальній науковій бібліотеці, що на вулиці Короленка, 6.

Також презентують новий  «Інва.net» №34 для людей з інвалідністю з коментарем законодавства, рекомендаціями лікарів, розповідями про життя людей з інвалідністю, їх творчими доробками.

Крім того, презентують студію звукозапису, створену в рамках міжнародного проекту «Глобальний грант 1866739 Початкова освіта, грамотність та соціалізація незрячих та слабозорих людей у м. Рівне», за фінансової підтримки Ротарі Клубів міста Рівне (Україна), міста Елістон (Канада), The Rotary Foundation  та урядом Канади.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень