У Рівному - нові контейнери для сміття

Їх поки виставили на вулицях міста лише шість

Начальник комунального автотранспортного підприємства 1728 Ростислав Кралюк каже, що ці контейнери відрізняються від тих, які були досі, бо вони - дешевші і у них легша для відкривання кришка:

Там особливість у кришці. Вона пластикова. У нас раніше кришка була оцинкована, тяжка. І ми, наприклад, звозимо контейнери з міста і у нас кришок 20-30 від них відпадає.

 

А пластикова кришка складається з двох половинок. Одна половинка - закрита постійно, що унеможливлює попадання туди вологи, снігу у контейнери (раніше вони всі практично були відкриті, бо їх було погано відкривати). І друга половинка - відкрита. І якщо в контейнері з оцинкованою кришкою була проблема кришку відкрити навіть для дорослого, то цю пластикову навіть дитина може відкрити.

За словами Ростислава Кралюка, п’ять нових контейнерів встановили на майдані Незалежності, один – біля обласного муздрамтеатру на Театральній площі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень