У Рівного - новий головний шляховик. Колишній керівник «Рівненського райсількомунгоспу» (ФОТО)

Його представив міський голова Олександр Третяк

Олександр Черуха

Відсьогодні у Рівного - новий головний шляховик. Міським шляхово-експлуатаційним управлінням 20 років керував Віктор Климук. На його місце керівництво міста призначило Олександра Черуху, який до цього очолював «Рівненський райсількомунгосп»:

Я маю значний досвід у будівництві доріг. Як інженер технічного нагляду я вже 10 років працюю по контролю за підрядниками, які виконують капітальні ремонти по всій області.

Олександр Черуха. Фото Рівненської міської ради.

Кадрові зміни відбулися, оскільки шляхово-експлуатаційне управління потребує нової людини, вважає міський голова Олександр Третяк:

Для належного утримання вулиць нашого міста нам потрібно хоча б 18 одиниць техніки. У нас наразі лише 11. У нас практично немає техніки, яка мала б займатися роботою у пішохідних зонах.

 

Є низка питань та зауважень, зокрема до якості роботи. Потрібні нові, перспективні керівники, які будуть із новою енергією та силою розвивати рівненьке ШЕУ. Час не стоїть на місці. Ми маємо дуже динамічні виклики, на які ми маємо швидко та оперативно реагувати.

Міський голова Олександр Третяк. Фото Рівненської міської ради.

Колишній керівник ШЕУ Віктор Климук лишається працювати на підприємстві. Він консультуватиме свого наступника. 20 років тому, коли він заступив на посаду керівника, управління мало значно більше проблем:

Ви пам`ятаєте той нелегкий і навіть дуже складний час: 11,9 місяців заборгованість по заробітній платі, 200 тисяч гривень несплати податків. Ми не мали асфальтобетонного заводу, ми мали лише два-три каточки, які кульгали і жодного асфальтоукладача.

 

Новий керівник заступає на посаду в значно кращих умовах. Ми маємо значно кращу матеріально-технічну базу. Маємо асфальтобетонний завод. Маємо 3 мільйони вільних залишків, тобто зможемо закупити усі необхідні матеріали для посипки доріг взимку.

Ліворуч - Олександр Черуха, праворуч - Віктор Климук. Фото Рівненської міської ради.

Врешті Віктор Климук офіційно передав Олександру Черусі пам`ятку: статут і логотип підприємства.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень