У «Рівнетеплоенерго» черга на безкоштовний лічильник тепла (ПЕРЕЛІК БУДИНКІВ)

Якою у черзі є Ваша багатоповерхівка - залежить від боргів за теплопостачання

Як розповів керівник «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький, підприємство поставило собі амбітну мету до 2017-го року забезпечити приладами обліку тепла усі багатоповерхівки Рівного.

Я думаю, що до Нового року буде встановлено у місті Рівному… Це, напевнo, буде одне з перших міст в Україні,  в західному регіоні – це точно, де буде стовідсотково встановлено прилади обліку у житлових будинках.

Нині з 823 багатоквартирних житлових будинків у Рівному лічильники встановлені у 702, - повідомив Коропецький.

Своєю чергою не всі з них ще взяті на комерційний облік, що здійснюється спільно з Держстандартом після пуску тепла в будинку. Лічильники встановлюються в залежності від боргу будинку за отримані послуги. Іншими словами – чим більший борг, тим далі перспектива встановлення приладу обліку тепла (хоча не така вона вже й далека, зважаючи на плани обладнати приладами всі багатоповерхівки до Нового року, - прим.ред.).

Станом на 01.10.2016 дебіторська заборгованість лише мешканців будинків, де заплановано влаштування вузлів обліку теплової енергії, складає 5,6 млн грн. Найбільший борг у мешканців ОСББ «Затишне» на вул. Шевченка. Найменший - у будинку № 15 на Марка Вовчка.

Нижче подаємо перелік будинків у черзі станом на 1.10.2016.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень