У рівненських лікарнях лікуватимуть за 12 грн на день

Яким буде Рівненський обласний бюджет-2017?

Члени постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків під час засідання, яке відбулось 19 грудня, обговорили проект рішення облради «Про обласний бюджет на 2017 рік» та рекомендують винести його на розгляд чергової сесії облради.

Директор департаменту фінансів Лідія Біляк поінформувала депутатів про основні показники головного фінансового документу області на наступний рік.

Розрахунковий обсяг доходів загального фонду обласного бюджету на 2017 рік складе 451,3 млн грн, крім цього передбачені надходження офіційних трансфертів з державного бюджету у сумі понад 5 мільйонів грн.

Видатки обласного бюджету на 2017 рік передбачені в сумі 5 919 328,3 тис. грн.

Видатки обласного бюджету у 2017 році на галузь «Освіта» складуть  441 035,1 тис. грн.

На харчування вихованців інтернатних закладів видатки передбачені, виходячи з визначених законодавством натуральних норм та контингенту вихованців закладів. Середня вартість планового дитино-дня складає 62,36 грн, Костопільському обласному ліцею – інтернату ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту передбачена вартість планового дитино-дня – 81,18 грн.

Розрахунковий розмір звичайної академічної стипендії учня ПТНЗ – 311 грн, підвищеної – 351 грн, соціальної стипендії для учнів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 961 гривня.

 
У проекті обласного бюджету на 2017 рік на галузь «Охорона здоров’я» передбачені видатки у сумі 872 287,7 тис. грн.

На функціонування обласних установ і проведення заходів охорони здоров'я спрямовується 729 492,3 тис. грн.

Видатки на придбання медикаментів і перев’язувальних матеріалів в лікувальних закладах передбачаються в сумі 14 068,0 тис. грн.

Розрахункова норма на придбання медикаментів на одного хворого в день передбачена в цілому по закладах охорони здоров'я в сумі 12,03 грн, в обласному госпіталі для інвалідів війни - 65,0 гривень.

Розрахункові норми на придбання продуктів харчування на одного хворого в день плануються в цілому по закладах охорони здоров'я в сумі 14,3 грн, в обласному госпіталі для інвалідів війни - 55,0 гривень.

На галузь «Соціальний захист» в обласному бюджеті 2017 року передбачаються видатки в сумі 104 218,6 тис. гривень.

Середня норма на харчування підопічних в установах соціального захисту та соціального забезпечення складає 37,0 гривень. Середня норма на медикаменти для підопічних складає 2,7 гривень.

Остаточне рішення з цього та інших питань буде прийняте депутатами за результатами голосування на пленарному засіданні чергової сесії облради, яке відбудеться 23 грудня 2016 року.

 

 

 

 

 



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень