У Рівненському театрі цими вихідними прем’єра вистави

Не трагедія

Цими вихідними у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі – прем’єра. До Міжнародного Для театру рівнянам покажуть виставу «Дорога Памела, або Скарб на звалищі», режисером вистави є директор театру Володимир Петрів.  Це історія про бідну жінку, яка походить зі знатного роду, що збанкрутував і живе у руїнах свого родового маєтку. До неї приходять аферисти, які хочуть її використати, але чи вдасться це зробити – ми дізнаємося вже під час самої вистави. Про акторський склад перфомансу розповідає завліт театру Ірена Боровець:

В головних ролях двоє народних артистів України, зірки нашого театру Георгій Морозюк і Ніна Ніколаєва. Серед молодих акторів - Олег Яглюк і Наталія Боярська, яка відома рівнянам з «Білої Ворони», там вона грає Жанну д’Арк. Приходять глядачі саме на Наталію Боярську, є такі, і їм буде цікаво побачити її у новому амплуа. Серед заслужених артистів - Петро Ліснічук, Андрій Куделя, Станіслав Лозовський. А коли режисер Володимир Петрів, то це завжди багато сюрпризів у виставі, - каже Ірена Боровець.  

До показу виставу готували більше двох місяців. За словами Ірени Боровець, підготовка була непростою, адже у виставі задіяні актори, які практично не сходять зі сцени. Завліт театру сподівається, що вистава сподобається глядачу.

Тут Ірена процитувала Володимира Петріва :

«Успіх вистави вимірюється довжиною черги до квиткової каси».

Прем’єра вистави «Дорога Памела, або Скарб на звалищі» відбудеться 26 березня, о 19 годині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень