У Рівненській ОДА об'єднали два департаменти: що буде з працівниками

Які зміни очікують область

На фото Рівненська ОДА

У Рівненській облдержадміністрації триває реорганізація.

Там ліквідували департамент соцзахисту та управління у справах молоді та спорту, аби створити єдину структуру – департамент розвитку адміністративних послуг соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА.

Нині новий департамент реєструють у Державному реєстрі, повідомив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Подолін.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

За його словами, об'єднання структурних підрозділів  – це прерогатива керівництва Рівненської ОДА.

Однак керівництво області зверталося до профільних міністерств з повідомленням про об’єднання двох структурних підрозділів в облдержадміністрації. Сергій Подолін розповів, що жодних зауважень або заперечень щодо об’єднання міністри не дали. 

Між тим, заступник очільника краю зазначив, що через створення нового департаменту затримок із соціальними виплатами не буде.

 Незручностей з отриманням соціальних виплат мешканці області не матимуть, – зауважив Сергій Подолін.

Однак згідно з листом від Міністерства соціальної політики України область попередили, що рішення про об'єднання департаментів може призвести до зупинення деяких видів соціальних виплат. Оскільки кошти для них мають спрямовуватися до департаменту соціального захисту населення Рівненської області.

До слова, Сергій Подолін також повідомив, що на утримання об'єднаного департаменту фінансування не збільшують.

 Цей департамент виконуватиме більші функції, кількість людей буде збережена і  думаю що ми навіть зможемо зекономити трохи коштів на у роботі на утримання департаменту.

 

Між тим, усім  працівникам департаменту соцзахисту і департаменту молоді та спорту незалежно від посади були запропоновані вакансії у новому департаменті. Скорочень працівників точно не буде, – розповів Сергій Подолін. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень