У «Рівнегазі» пояснили, як рахуватимуть плату за доставку газу наступного року

І розповіли, як зекономити споживачам

Розрахунок оплати за послуги розподілу газу у 2021 році проводитимуть із урахуванням кількості спожитого газу за попередній «газовий рік». Це період із 1 жовтня 2019-го по вересень 2020 року.

Такий алгоритм передбачений «Кодексом газорозподільних систем», що затверджений Постановою НКРЕКП №2494, повідомляють в АТ «Рівнегаз».

Для точного розрахунку кількості спожитого газу споживачів просять передати не лише показники за вересень, а й фото показань лічильника газу. У компанії наголошують, що виключно фотофіксація може бути єдиним підтверджуючим фактором розрахунку розміру плати за розподіл у 2021 році.

Передати фото можна через Viber, приєднавшись до чат-боту 104ua, або через електронну пошту ccontact@rv.104.ua, вказавши при цьому ще й власний особовий рахунок.

Також можна особисто звернутися у центр обслуговування клієнтів за місцем проживання.

Передане фото показника лічильника буде запорукою точного розрахунку оплати послуг за розподіл газу у наступному році. В іншому разі АТ «Рівнегаз» буде вимушене здійснювати нарахування за плановими місячними об’ємами споживання газу.

У компанії нагадують, що послуги доставки газу за цей рік можна оплатити наперед, оскільки місячна плата однакова і не залежить віл об’ємів споживання газу. Це дасть вам можливість зекономити на послугах банку чи пошти, у яких ви здійснюєте платіж.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень