До Рівного приїде відома письменниця та блогерка

Зустріч з Двінкою Торохтушко відбудеться у вівторок, 19 березня

Кав’ярня-книгарня «ATLAS» запрошує на творчий вечір із письменницею Дзвінкою Торохтушко.

Дзвінка Торохтушко (справжнє ім’я – Любов Бурак) – письменниця широкого жанрового діапазону. Життя та творчість цієї письменниці ламає усталені стереотипи і стандарти.

Матір 6 дітей, дружина капелана, активна блогерка, перекладачка з кількох слов’янських мов.

Особливо знаковим у творчості Дзвінки став вірш «Молитва», опублікований на її сторінці у Фейсбуці 3 листопада 2014 року – саме тоді йшли запеклі бої за Донецький аеропорт. Цей пост розлетівся сотнями передруків, його надсилали у передачах до захисників України у зону АТО, копіювали читачі та ЗМІ. Тепер ця «Молитва» стала піснею у співпраці з композитором Борисом Севастьяновим, гуртами ТаРута і «Гайдамаки».

Дзвінка Торохтушко народилася в м. Кременець. Автор двох поетичних збірок – «Заквітну деревієм» (1993 р.), «Звуки та знаки» (1994 р.). Авторка казки «Світлячок-охоронець» (2015 р.), співавторка книги віршів «Час В» (2015 р.) та «Голос крові» (2015).

Журналіст, перекладач. Певний час проживала з родиною на Сході України, в м. Дніпродзержинськ, потім — у Кам’янці-Подільському. З 2007-го живе в Тернополі.

Також на творчому вечорі з письменницею на вас чекатимуть пісні, написані на слова Дзвінки Торохтушко, у виконанні рівненської журналістки, авторки  щотижневої рубрики у ранковому шоу на UA: Pівне та співачки-барда Богдани Трофим’як.

Зустріч відбудеться у кав’ярні-книгарні «ATLAS» у вівторок 19 березня о 18:30. Приходьте, вулиця Симона Петлюри, 35.

[media=139427] 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень