У психлікарню відправили рівнянку, яка зарізала свою доньку (ФОТО/ВІДЕО)

Трагедія сталася цієї весни на Ювілейному

Слідчі завершили досудове розслідування за фактом вбивства малолітньої, вчиненого 21-річною жителькою Рівного. За процесуального керівництва обласної прокуратури матеріали кримінального провадження скерували до суду.

Трагедія сталася 17 березня цього року. 21-річна уродженка Запоріжжя після закінчення ВНЗ у Рівному, залишилася жити на вулиці Вербовій обласного центру у квартирі 26-річного співмешканця, від якого і народила у лютому дівчинку.

Чоловік того дня на кілька хвилин вийшов із квартири, а коли повернувся — виявив свою доньку мертвою. На жаль, медики нічим зарадити не могли.

Смерть немовляти настала внаслідок різаної рани шиї, з ушкодженням м’яких тканин та порученням цілісності великих кровоносних судин, що призвели до зовнішньої кровотечі та обумовили масивну крововтрату.

Горе-мати, яка зарізала доньку у Рівному, хворіла на запалення мозку (ФОТО/ВІДЕО)

Поліцейським жінка не могла адекватно пояснити, що сталося і чому так вчинила, та не змогла навіть пригадати, що робила впродовж дня. Адже внаслідок перенесеної інфекційної хвороби у неї виникли психічні розлади.
21-річну жительку Рівного затримали і оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини. Підозрювану арештували.

Відповідно до висновку стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи

21-річна жителька Рівного на момент вчинення злочину за своїм станом не могла усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, тож потребує застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.

Тому за клопотанням слідчого суд змінив запобіжний захід на поміщення жінки до спеціалізованого медзакладу.

Наразі вона утримується в Івано-Франківській психіатричній лікарні.

Матеріали кримінального провадження скерували до суду з клопотанням про застосування примусових заходів медичного характеру.

Судові засідання тривають.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень