У правилах здорового способу життя виявили міфи

Як пише Mental Floss, багато широко відомих фактів про здоров'я і спорт насправді є міфами або успішними маркетинговими ходами. Наприклад, мешканцям багатьох країн добре відоме правило "10,000 кроків", згідно з яким щодня необхідно проходити близько 8 кілометрів. Як виявилося, це правило було винайдено у 1965 році для маркетингової кампанії японської фірми, яка виробляла перші крокоміри.

Ще один міф пов'язаний із порушенням метаболічного процесу при відмові від сніданків. Вважається, що регулярні повноцінні сніданки сприяють схудненню. У реальності фахівці говорять, що немає жодного зв'язку між сніданком та зниженням ваги. Перший прийом їжі має бути в той час, коли людина відчуває голод, а не за розкладом.

Також відомою вигадкою став факт про очищення організму від токсинів шляхом частого вживання соків. Але навіть у свіжих соках наявна велика кількість цукру, який негативно впливає на роботу внутрішніх органів. Тому замість соків експерти рекомендують з'їдати кілька фруктів на день.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень