У парку запрацює екскурсійний паровозик

На глобальні перетворення у парку Шевченка виділять 11 млн грн

Рівненський парк цього року чекають капітальні перетворення.

Екскурсійний паровозик для дітей, нові атракціони, реконструкція літньої естради та нові насадження – ще не повний перелік з того, що заплановано провести у парку відпочинку та культури ім. Шевченка. 

За словами директора парку Андрія Черепанова, нині вдалося отримати погодження на виділення 11 мільйонів гривень на капітальні видатки на програму розвитку парку. Говорить Андрій Черепанов:

- На цей час ми починаємо роботи з фарбування атракціонів. Готуємося, що 15 квітня, як завжди, ми відкриємо дитячі, а першого (травня, -ред.) дорослі. У планах у нас пріорітет - літня естрада. І, само собою, ландшафтний дизайн. Ми хочемо відновити нижню виставку і верхню. Я хочу бачити там альпійські гірки і рокаріїї (квітник, - ред.) з гарним камінням, з гарними хвойними рослинами.

Також нині парк веде переговори щодо появи у Рівному екстремального атракціону.

Тим часом відділ культури парку працює над розробкою екскурсійного маршруту для дітей. Нині ж у парку проводять сезонну обрізку дерев, і чекають на надходження фінансування для завершення робіт над ландшафтним дизайном.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень