У парку Рівного затримали ексгібіціоніста, який лякав дітей

Впіймати його поліцейським допомогла жінка, яка з донькою поверталася додому

Ексгібіціоніст лякав дітей у парку біля міського Палацу дітей і молоді.

Він стояв зі спущеними штанами між кущами туї.

Його помітила рівнянка Яна Дішкант, яка, забравши семирічну доньку із занять у ПДМі, йшла разом з нею через парк, а ззаду за ними рухалася ще 11-річна дівчинка. 

Це було близько 16 години - час, коли чимало дітей повертаються із занять у Палаці дітей і молоді. Помітивши чоловіка без штанів, я почала на нього кричати. Він вдягнув штани і пішов в іншу сторону парку. Чоловіків поруч не було. А діти, які були зі мною, налякалися.

 

Я викликала патрульних. Вони прибули вже за 7 хвилин. Я описала їм, як виглядав ексгібіцоініст, і показала, в якому напрямку він пішов. Патрульні, пройшовши за вказаним напрямком, в кущах знайшли чоловіка з розстебнутою ширінкою. Я відразу його впізнала. Спочатку він заперечував, що стояв перед дітьми і мною без штанів, але потім, побачивши мене, у всьому зізнався. 

За словами Яни Дішкант, 103-й екіпаж патрульних забрав ексгібіціоніста у відділ поліції. З'ясувалося, що йому 57 років і його вже раніше притягували до відповідальності. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень