У парку Рівного охочих безкоштовно обстежують медики (ФОТО)

Та надають потрібні консультації

Молоді та здорові — активний спосіб життя, відмова від шкідливих звичок, здоровий сон та здорова їжа, заняття спортом, своєчасність профілактичного огляду та первинна профілактика захворювань.

З таким гаслами команда центру первинно медико-санітарної допомоги «Ювілейний» в парку біля «Хіміка» проводить акцію «Здорова молодь — здорова акція».

Усім охочим виїзна бригада медиків проводить

діагностичні обстеження на цукор крові, ВІЛ/СНІД, гепатити «В» та «С», визначають індекс маси тіла, вимірюють артеріальний тиск, консультують перехожих щодо профілактики серцево-судинних захворювань та цукрового діабету.

Медики також розповідають про необхідність профілактичних щеплень та здорового способу життя!

Обстежитися у парку на Ювілейному можна до 16 години.

А вже незабаром знайомитимуть з медичною реформою, говоритимуть про «доступні ліки» проводитимуть визначення рівня цукру крові, вимірюватимуть артеріальний тиск та інше і на Майдані Незалежності Рівного медики Центрів ПМСД «Центральний» та «Північний» м.Рівне.

Фото та інформація — управління охорони здоров'я Рівного 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень