«У нестійких лавах ЛДНР почалося важке похмілля», - рівненська госпітальєрка Яна Зінкевич

Яна Зінкевич написала цікавий текст під назвою "Важке похмілля", у якому розповіла, що коїться нині в так званих ЛНР та ДНР

Він починається так:

У нестійких лавах ЛДНР почалося важке похмілля. 

Одурманені порожніми обіцянками близької руської весни, красівай жизні і всіляких приємних бонусів у вигляді шалених "бабок" і статусів героїв-спасатєлів новостворених псевдореспублік, воєннізовані «шарікови» почали складати два плюс два і ні фіга у них не виходить те, що картинно кричали брати з недалекої росії!

 

Навіть мозок рівня «абирвалг» аналізує, що російські війська використовують по нас важку арту, ховаючись у житлових кварталах, знаючи, що у відповідь ми не стрілятимемо по цивільних.

 

Бачать, що йде планомірний і чіткий відстріл «лідерів», правда посмертно їх роблять героями і примусово зганяють на мітинги-похорони. (хто там хотів Сталіна? Методи знайомі? – в росії «сталін головного мозку» - міцно і назавжди). З величезними і крутими бабками теж кидок, зарплату урізають і якісь свої перерахунки з розряду «денег нет, но вы держитесь». 

Русская весна, як пише Яна Зінкевич, не наступила навіть в підготовленому, промитому і заспиртованому ЛДНР. Отримали тільки болото. Тож, констатує госпітальєрка:

Читати їхні ресурси – одне задоволення. Повна дезорієнтація, тотальна зрада і монстри-укри. 

 

Гаразд, ми монстри!

 

Звично міцноалкогольно відсвяткувавши своє кацапське 23 февраля, мордуючись похміллям, вони пішли в наступ. З 24 по всьому фронту йдуть загострення, Авдіївка – відверто прилітає в житлові масиви.

 

Мої Госпітальєри навіть ночувати декілька останніх днів перебирались в більш безпечне місце, бо кладуть прямо біля лікарні. Багато поранених. По всіх позиціях звітують про те, що багато роботи, але злагоджені дії Госпітальєрів, та інших груп медиків, які працюють на передовій, не дають сумніватися, що все під контролем! 

Наостанок Яна додала:

Як би складно не було – з нами Бог і ви, ті, за кого ми стоїмо там! І так, ми сильні. Вашою підтримкою і молитвою!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень