У Непалі дефіцит пального

Для економії ресурсу в країні обмежили виїзд транспортом

Через протести в країну обмежені поставки палива. Непал ввів обмеження на використання автомобілів через зростання побоювань щодо можливого виникнення дефіциту палива в країні, повідомляє The Times of India.

Перебої з поставками викликані тим, що протестувальники проти нової конституції перекрили рух основною дорогою, що зв'язує країну з Індією, ще в четвер. Уряд Непалу дозволив автовласникам користуватися машинами тільки в парні або непарні дні, залежно від останньої цифри реєстраційного номера автомобіля.

Крім того, влада країни звернулася до міжнародних авіакомпаній, які виконують рейси в Непал, з проханням мати власне паливо, оскільки з понеділка влада не зможе гарантувати його стабільні поставки.

Як повідомлялося, 20 вересня в Непалі прийняли нову Конституцію. Відтоді в країні тривають протести, в яких вже загинули кілька десятків людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень