У неділю в Здолбунові святкуватимуть День міста

До Дня міста у Здолбунові відбудуться благодійні заходи на підтримку військових

У рамках відзначення Дня Міста благодійні заходи розпочнуться 13 вересня 2015 року о 13:00 на площі Героїв Майдану Здолбунова. Всі зібрані кошти будуть підраховані на сцені в міському гідропарку і передані на конкретні потреби воїнам-землякам, а саме на придбання одягу, взуття, відповідного оснащення та обладнання, повідомляють на місцевому сайті.

Так, у місті відбудеться акція «Щирі серця – хоробрим серцям», яка передбачає, окрім збору коштів, збір продуктів харчування, бутильованої води, теплого одягу, зокрема рукавиць, шкарпеток, спідньої та термобілизни, а також предметів особистої гігієни та медичних препаратів, які не потребують особливих умов зберігання. Також усі охочі зможуть взяти  участь у благодійній виставці-продажі.

Намети для  збору допомоги будуть розташовані на Площі Героїв Майдану 13 вересня 2015 року з 12:00 до 16:00, в міському гідропарку з 15:00 до 20:00, на площі біля міського клубу на пр. Цементників з 15:00 до 20:00.

Також охочі зможуть подарувати гарну або цінну річ для продажу її через аукціон. Взяти участь у лотереї, де будуть розігруватись запрошення на сеанс масажу, манікюр, стрижку, фотосесію, поїздку на таксі, дитяче свято з аніматорами та ін.

Окрім цього відбудеться акція «Зайва річ з моєї шафи  допоможе бійцю» . Намет з вживаним одягом буде розташований в міському гідропарку з 15:00 до 20:00 год. Організатори закликають приносити свої зайві речі та купувати необхідні речі за символічну плату в скриньку. Речі, які не продадуться , будуть передані малозабезпеченим людям.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень