У мовних таборах відпочило 6 тисяч рівненських дітей

Цьогоріч на Рівненщині вперше функціонували літні мовні табори

На базі понад двох сотень освітніх навчальних закладів 6 тисяч 235 школярів мали можливість поспілкуватися із вчителями, однолітками та волонтерами трьома іноземними мовами. Мови таборів – англійська, німецька та французька.

«До роботи в мовних таборах було залучено 653 вчителів іноземних мов, - розповів заступник голови Рівненської ОДА Олександр Савчук. – Також взяти участь в освітньому проекті зголосилися 76 волонтерів та більше півсотні студентів».

У таборах діти спілкувалися іноземною мовою під час інтерактивних занять, інтелектуальних ігор, розваг, екскурсій, творчих завдань. За словами Олександра Савчука, досвід проведення мовних таборів засвідчив, що така форма викликає зацікавленість як зі сторони учнів, так і з боку батьків та волонтерів. Тож в наступному році, аби збільшити кількість учасників мовних таборів, потрібно завчасно провести інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень