У Москві страйкують далекобійники

Через перекриття кільцевої дороги утворився гігантський затор

Водії великовантажних авто розпочали акцію протесту на московській кільцевій автодорозі (МКАД) у районі Ленінградського шосе. Про це розповів координатор водіїв Сергій Гуляєв. У соцмережах очевидці повідомляють про те, що на цей момент всі шість смуг руху закриті.

Про перекриту дорогу повідомляють і водії, які залишають повідомлення в сервісі Яндекс.Карты. На цю годину пробка вздовж зовнішньої сторони МКАД простяглася від Ленінградського до Алтуф'євського шосе. Про цей страйк перевізники повідомляли іще кількома тижнями раніше. Подейкують, що особливо їх обурило те, що, виступаючи на Федеральних зборах, Президент Росії Володимир Путін ані словом не згадав про проблему далекобійників.

Офіційних коментарів від столичної поліції поки немає. Як повідомлялося, водії протестують проти збору за проїзд федеральними трасами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень