У Млинові пиятика чоловіків закінчилася реанімацією

Близько першої години ночі, дев’ятого вересня в приймальне відділення Млинівської центральної райлікарні доставили 33-річного місцевого жителя з ножовим пораненням

Правоохоронці встановили, що увечері того дня чоловіки розпивали спиртне у будинку 54 – річного чоловіка. Підігріті алкоголем, почали з’ясовувати свої попередні непорозуміння. У ході конфлікту 33-річний чоловік замахнувся дерев’яним стільцем, а його товариш вихопив кухонний ніж, який лежав поруч на тумбі. На жаль, відстань між чоловіками виявилась занадто малою, а тому ніж увійшов у живіт.

Потерпілий не одразу зрозумів що трапилося, а тому пішов у кімнату спати. Вже пізніше зрозумівши, що лежить у калюжі крові він викликав швидку.

Потерпілого, який отримав проникаюче ножове поранення, прооперували. Наразі він перебуває у реанімаційному відділенні Млинівської центральної районної лікарні. Його життю нічого не загрожує.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 124 Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних експертиз буде визначена остаточна правова кваліфікація скоєного кримінального правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень