У місті атомників активісту підпалили автомобіль (ФОТО)

Уночі восьмого червня поблизу житлового будинку в місті Вараш горів автомобіль «Geely». Про пожежу близько о пів на четверту повідомив його власник, 32-річний місцевий житель.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«На місці події слідчо-оперативна група виявила пошкоджений вогнем транспортний засіб, у якого оплавилися деталі навколо керма, було закопчене лобове скло та обвуглене переднє ліве крило. Зі слів власника, орієнтовна сума завданого пожежею збитку становить 112 тисяч гривень», – інформують правоохоронці.

За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до підпалу.

Як зазначають у поліції, 32-річний варашівець, якому належить автомобіль «Geely», громадський активіст і журналіст місцевого видання. Чи пов’язане скоєне кримінальне правопорушення із його професійною діяльністю, з’ясовуватимуть слідчі у ході досудового розслідування. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень