У міського голови сьогодні день студента

32 рівненських студенти цілий день працюватимуть з Володимиром Хомком, його заступниками та начальниками управлінь

Вже традиційно в рамках акції “День з керманичами міста” сьогодні від 8:00 ранку у виконавчий комітет Рівнеради прийшла група найуспішніших студентів Рівненських вищих навчальних закладів. Це студенти Рівненського державного гуманітарного університету, Національного університету водного господарства та природокористування, Міжнародного економіко-гуманітарного університету та Університету „Україна”.

Студентам вже не вперше доручали керувати містом. Це щорічний захід, приурочений до Дня місцевого самоврядування. Молоді дівчата та хлопці відпрацюють повноцінний робочий день із рівненськими чиновниками. Відвідуватимуть наради, прийматимуть людей, братимуть участь у засіданні сесії міської ради тощо. Після цього на наступному тижні (7 грудня о 12:00 в залі засідань міськвиконкому) вони поділяться своїми враженнями та отримають сертифікати про успішне стажування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень