У майбутніх поліцейських Рівного перевіряють фізичну підготовку

Чи пройшов кандидат - визначатимуть за допомогою комп'ютерної техніки

У Рівному на стадіоні «Авангард» кандидати на службу у нову патрульну поліцію демонструють швидкість, силу та витривалість. Вони вже пройшли тестування на загальний рівень розвитку та військово-лікарську комісію.

Приймає нормативи у кожного претендента на посаду патрульного поліцейського незалежна комісія. Всього за списком передбачалося 295 кандидатів, однак з’явилося для проходження цього етапу відбору 288 осіб. Тобто, семеро із них втратили можливість стати поліцейськими.

Кандидати виконують нормативи з бігу на 100 та 1000 м, хлопці підтягуються на перекладині, а дівчата – віджимаються. Перед початком тестування проводиться детальний інструктаж.

[media=49714][media=49719]

Після завершення випробувань майбутні поліцейські розповіли, що в цілому задоволені своїми результатами, адже мають високу мотивацію. На їхню думку, увесь процес тестувань та випробувань проводиться цілком прозоро та чесно.

Також здачу нормативів кожним кандидатом на службу до патрульної поліції фіксують на фото- та відеозйомку. Чи пройшов кандидат тестування, визначатимуть за допомогою комп’ютерної техніки.

Фізичне тестування претендентів на посади патрульних поліцейських Рівного буде тривати кілька днів. На кандидатів, які успішно пройшли попередні випробування, очікують іще психодіагностичне тестування та співбесіда.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень